Julstrumpa 2018-02-17T11:27:03+00:00

Julstrumpa

Visste du att en julstrumpa är den enda sortens strumpa du kan tillåta dig att hänga över kaminen utan att folk ser snett på dig? Hitta din nya dekorativa julstrumpa här och slipp familjens förebrående blickar på julafton.

Bring Me Wine Strumpor

Ditt pris: 55:-

Father Christmas julstrumpa

Ditt pris: 80:-

WeRChristmas Christmas julstrumpa

Ditt pris: 80:-

Julstrumpa med eget namn

Ditt pris: 60:-

Jultomten julstrumpa

Ditt pris: 35:-

Hur använder man egentligen en julstrumpa?

En julstrumpa kan man som sagt använda som man vill. Antingen kan man fylla den med lite julgodis, pepparnötter eller kanske en liten present varje kväll när barnen har somnat. Varje morgon kan barnen se fram emot att upptäcka vad jultomten har stoppat i om natten. Kanske blir det lite lättare att få ut dem ur sängen på morgonen.

Andra använder julstrumpan som en adventskalender. Den kan båda användas för att glädja de små, men det kan också vara en bra idé att överraska och glädja till exempel din partner.

Här är det enligt traditionen de fyra söndagarna fram till jul då den lyckliga mottagaren kan hitta en mindre eller större present i strumpan på morgonen.
Julstrumpan kan du också använda på jobbet. Många arbetsplatser kör olika julspel i det kalla decembervädret och då kan en julstrumpa vara ett annorlunda och fint inslag. Vem vet, du kan kanske själv hitta på ett sätt att använda julstrumpan på och starta dina egna traditioner hemma eller på jobbet.

Hitta precis rätt julstrumpa

När du väl har bestämt dig för hur du ska använda julstrumporna är nästa steg att välja vilken slags julstrumpa du vill använda för ändamålet. Här finns många möjligheter både för små och stora presenter, för barnen eller för din partner eller kanske en julstrumpa med ett lämpligt tema för en fotbollstokig pojke eller en flicka som älskar Disneys Frost.

Julstrumporna finns i ett mycket brett urval. Du kan välja mer klassiska julstrumpor med små nissar, snö och slädar på. Det finns också stiligare och minimalistiska julstrumpor, det finns julstrumpor med fotbollslogga, och du kan även skriva ett visst namn på din egen julstrumpa och på så sätt göra den personlig. När det gäller färger finns det också många alternativ. Du behöver inte välja den klassiska röda och vita julstrumpan, den kan också vara randig blå och vit eller kanske en enkel, enfärgad julstrumpa.

Julstrumporna sprider extra fin julstämning hemma, på jobbet eller kanske på dagis. Julstrumporna och tillhörande traditioner kan boosta julstämningen lite extra. De fungerar, även utan presenter och godis, som fina dekorationer eller prydnader under hela december månad.

Julstrumporna blir snabbt en fin och återkommande tradition, så om du köper en fin julstrumpa av god kvalitet kan du ofta använda den år efter år. När julstrumpan är på plats är det dags att fylla den med överraskningar eller kanske precis den present som ditt barn har önskat sig.