Minions jultröja

Ditt pris: 120:-

Köp här

Minions jultröja

Är inte denna jultröja riktigt söt :-)? Då Dumma Mej (på engelsk Despicable Me) kom ut tillbaka i 2010, var det två saker som brände sig in i folkens hjärtan: sommarhiten Happy av Pharell och de små älskvärda men korkade dumma väsnen Minions. Sedan detta har det kommit ut flera “Dumma Mej” filmer i serien, men Minions blev så populär, att de förmådde att riva sig lösa från deras egna koncept och fick deras egen film kan dedikera till dem. Alla barn älskar minions, så därför har vi på Christmasjumper.se givetvis också en Minions julesweater.

Vi garanterar dig att ditt barn kommer att bli ett av de mest populära barnen på dagis (förskolan, om du sänder honom eller henne klädd i denna minions-sweater. För helt ärligt, vilka barn är inte galna i Minions? Vi är mycket medvetna om att många fått nog av dessa gula små varelser men det är givetvis inte oss som skall bära denna underbara jultröja.

Den julaktiga Minions-sweatern finns i storlekar från 2 till 12 år, och så finns den i flera annorlunda häftiga/coola färger. Vi vet hur stora attityder barn har till deres kläder (bara roligt, det är du som bestämmer), så om du vill hålla dig på god fot med dina ungar, är det kanske en idé att välja en sweater i deras favoritfärg. Vi säger bara det.

Andra fina julkläder

  • JULTRÖJA OLYDIG TOMTE

Olydig tomte

Ditt pris: 399:-

  • Jultröja Paket herrar

Jultröja Paket

Ditt pris: 499:-

Jultröja Nice

Ditt pris: 499:-

  • Snowman Tröja

Snowman tröja

Ditt pris: 179:-

By | 2018-11-27T20:42:38+00:00 June 26th, 2018|Jultröjor för barn|0 Comments