Tillbehör

Vi har alla tillbehör du behöver för att arrangera den perfekta jultröjfesten! Eller kanske krydda upp julfesten med huvuddekorationer för alla deltagare? Vi har julglasögon, renhorn och massor av annat roligt – till och med jultröjor för hundar! Om du vill ta ut svängarna i jul, rekommenderar vi vår ”Rid på en alv”-dräkt – som är ännu roligare i verkligheten än på våra bilder.

Tillbehör till jultröjfesten

Visste du att enligt våra analyser så blir en jultröjfest 110% bättre bara man har lite tillbehör? Och då snackar vi inte om en liten tomteluva – här handlar det om att gå “all in”! Om du själv ska hålla i en jultröjfest borde du även hålla i en tävling där man kårar den fulaste jultröjan.

Vi har alla tillbehör du behöver för att arrangera den perfekta jultröjfesten! Eller vad sägs om att krydda till julbordet med huvudbonader åt vänner och kollegor? Vi har julglasögon, renhorn och annat skoj – till och med jultröjor för hundar!

Om du verkligen vill slå loss i julen så rekommenderar vi vår “Rid på en alv”-dräkt som är ännu roligare i verkligheten än på våra bilder. Du kanske har sett en video av den redan på sociala medier?