Årets roligaste adventskalendrar för vuxna

Trots att det är långt kvar till både julafton och 1:a december så finns det faktiskt adventskalendrar för vuxna du kan köpa redan nu – i september 2020. Här har vi valt ut våra 8 favoriter bland årets adventskalendrar för vuxna, du hittar allt från gourmet-popcorn, till spännande erotiska julkalendrar, vingummin och premium-lakrits.

För att göra väntan till första advent lättare att uthärda kan det vara en bra idé att köpa sin adventskalender redan nu.

Dels riskerar du inte att den blir slutsåld (vilket populära adventskalendrar ofta blir långt innan 1:a december) och dels kan du ibland få köpa den till ett bättre pris när du är ute tidigt.

Adventskalender med gourmet-vingummi

Wally and Whiz har även i år tagit fram en adventskalender med nya spännande kombinationer av vingummin.

En adventskalender för gourmanden och godisälskaren som inte nöjer sig med Gott och Blandat utan vill prova på hela nya smaker.

Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

Julkalender med nagellack i olika färger

Rolig adventskalender inom skönhet med 24 miniflaskor med nagellack i klara, matta och glittriga färger. Ett kul sätt att piffa till naglarna med nya färger så ofta man vill under julen.

Pris: 199 kr. Finns att köpa här.

Erotisk kalender med 24 spännande överraskningar

Den erotiska adventskalendern Naughty and Nice är tillbaka även i år med exklusiva produkter i en riktigt snyggt designad och lyxig kalender. Kalendern innehåller vuxenprodukter till ett värde av närmare 4 500 kr!

Just nu får du 200 kr i rabatt.

Pris: 1 495 kr (ord. pris: 1 695 kr). Finns att köpa här (fri frakt & diskret leverans)

Lakritsfabrikens adventskalender 2022

Lakritsfabriken kalender

Årets adventskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa innehåller 24 små askar som innehåller 30 gram lakrits vardera. Det blir väldigt mycket lakrits – 720 gram totalt. Lakrits kombineras i denna kalendern med smaker som viol, saffran och hallon.

Lakritsbitarna finns både söta, salta och riktigt riktigt supersalta.

Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

Popcornkalender med färdigpoppade gourmet-popcorn

popcorn julkalender

Popcornkalendern Shed Popcorn är tillbaka även 2020, nu med en ny kalender med färdigpoppade popcorn smaksatta med smaker som hallon, mörk choklad, karamell, smörkola, havssalt och annat gott.

Pris: 199 kr. Finns att köpa här.

Adventskalender med söta skönhetsprodukter

Den här skönhetskalendern är sprängfylld med skönhetsprodukter inom skönhet & smink som make-up, nageldekorationer, nagellack och andra skönhetsprodukter. En ny rolig produkt att prova på varje dag fram till julafton!

Pris: 199 kr. Finns att köpa här.

Tvålar och badbomer från Bomb Cosmetics

Tvålar och badbomer från Bomb Cosmetics

I den här söta och roliga adventskalendern får man 24 väldoftande badbomer och tvålar från Bomb Cosmetics att unna sig varje dag fram till julafton. Perfekt för att lukta gott och få till en spa-känsla vid alla varma julbad.

Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

Amorelie Erotisk kalender (endast för vuxna)

Amorelie är en klassiker bland de erotiska vuxenkalendrarna. Snygg design och kvalitetsprodukter för både honom och henne att prova på i sängkammaren.

Värdet av vuxenleksakerna och accessoarerna är på över 4 600 kr vilket gör att man sparar mycket pengar genom att köpa produkterna i form av en julkalender istället för separat.

Pris: 1 495 kr. Finns att köpa här.