Om oss 2018-02-21T20:57:07+00:00

VI som ligger bakom christmasjumper.se

Vad en jul utan en corny jultröja? Här på Christmasjumper.se tycker vi i alla fall inte att det är riktig jul om man inte har minst en jultröja hängande i garderoben.

Vi har båda rest mycket i England och USA, och därför har vi för länge sedan blivit bekanta med jultröjor av alla de slag. I båda länderna har man traditioner kring att under högtiderna ikläda sig en passande och ibland lite galen jultröja. Det överraskade oss faktiskt i hur hög grad och hur många som faktiskt frivilligt iförde sig dessa förfärliga tröjor, samt hur extrema och överpyntade en del av dem var. Under våra resor var vi båda mycket imponerade av den traditionen, som vi nu vill dela med oss av till resten av Sverige. Därför har vi startat Christmasjumper.se, eftersom vi verkligen inte tycker att du ska gå miste om att ta del av den märkliga och härliga traditionen.

Jultröjor finns i en massa olika varianter och här på Christmasjumper.dk har vi försökt att hålla vårt sortiment så brett som möjligt så att det finns något för alla smaker. Om du är redo att helhjärtat anamma traditionen kan du därför hitta jultröjor där man varken har sparat på LED-lampor, glitter eller 3D-effekter. Men om du är mer för den diskreta varianten kan du också hitta Sarah Lund-inspirerade tröjor (om en isländsk tröja och en jultröja fick en bebis), som är mer subtila i uttrycket.

Tänk på att vi är en hänvisningssida och därför inte själva säljer jultröjorna. Därför kan vi inte hållas ansvariga för eventuella prisändringar, etc. Vi försöker i möjligaste mån att hålla oss uppdaterade när det gäller aktuella priser.

Vi önskar dig en God Jul med mys, pepparkakor och julgotter.

Philip och Andreas.