Om oss

Vad en jul utan en corny jultröja? Enligt Christmasjumper.se är det ingen riktig jul om man inte har minst en jultröja hängande i garderoben.

I båda USA och England har man traditioner kring att under julens högtider ska man vara klädd i en passande och ibland lite galen jultröja. Det är faktiskt överraskande i hur hög grad och hur många som faktiskt frivilligt iförde sig dessa förfärliga tröjor, samt hur extrema och överpyntade en del av dem var.

Eftersom traditionen är stark i USA och England – och inte riktigt lika vanlig i Sverige – har nu Christmasjumper.se startats, vi vill helt enkelt inte att du ska gå miste om den här märkliga och härliga traditionen.

Jultröjor finns i en massa olika varianter och här på Christmasjumper.se har vi försökt att hålla vårt sortiment så brett som möjligt så att det finns något för alla smaker.

Om du är redo att helhjärtat anamma traditionen kan du därför hitta jultröjor där man varken har sparat på LED-lampor, glitter eller 3D-effekter. Men om du är mer för den diskreta varianten kan du också hitta Sarah Lund-inspirerade tröjor (om en isländsk tröja och en jultröja fick en bebis), som är mer subtila i uttrycket.

Tänk på att vi är en hänvisningssida och därför inte själva säljer jultröjorna. Därför kan vi inte hållas ansvariga för eventuella prisändringar, etc. Vi försöker i möjligaste mån att hålla oss uppdaterade när det gäller aktuella priser.

Vi önskar dig en God Jul med mys, pepparkakor och julgodis.

/ Håkan