Julstrumpor

Vi tror på att man aldrig ska göra något halvdant. Vi går nämligen in för att när man börjar på något, då ska man gå in för det med hjärta och själ. Vill du heller inte vara en av dem som alltid gör saker halvdant? Gå all-in och fullända din julklädsel med ett par läckra julstrumpor.

Julstrumpor till herr

Strumpor med julmotiv har blivit det nya svarta

julstrumpor

Ordet används flitigt och när man talar om julstrumpor tänker man att de ska användas för att lägga barnens julklappar i men även att ta på fötterna. Beroende på produkten använder vi både ordet sockar och strumporna, oavsett om de ska på fötterna eller hänga vid kaminen.

Här på Christmasjumper.se hittar du ett stort urval av julstrumpor för alla situationer. Oavsett om strumporna ska vara flashiga och skapa uppmärksamhet vid julfesten eller om de ska ligga i den mer klassiska och anonyma änden av skalan.
Trevlig jakt på ditt nästa par julstrumpor.

Julstrumpor till dam

Julstrumpor eller julsockar?

Piffa upp din julklädsel ännu mer med ett par julstrumpor – de kommer att matcha din jultröja och fullända din look. På den här sidan hittar julklädselns tredje krydda som definitivt gör dig till julfestens flitigaste samtalsämne.

Här på Christmasjumper.se hittar du ett stort urval av julstrumpor för alla situationer. Oavsett om du vill att strumporna ska vara flashiga och väcka uppmärksamhet vid julfesten, eller om du vill att de ska vara mer klassiska och diskreta så har vi paret för dig. Till exempel är julstrumpor perfekta för fester där man tar av skorna – även utan skor kommer du att ha en komplett outfit.

Ska dina fötter också fira jul?

julstrumpor

Om du skulle ha missat det så kan vi berätta att strumpor inte längre försummas i modebilden. Nej, strumpor har nu fått den uppmärksamhet de förtjänar. Kanske var det Vanheden från Jönssonligan som lanserade trenden med skrikande gula strumpor? Det är ovisst, men vi är glada att modevärlden äntligen erkänner hur betydelsefullt det är att ha rätt strumpor som matchar din klädsel.

Enligt oss finns det bara en typ av strumpor som är rätt i jul. Julstrumpor förstås. Därför hittar du ett stort och brett utbud av läckra, dekorativa och sköna julstrumpor här på sidan.

Hur använder man egentligen en julstrumpa?

En julstrumpa kan man som sagt använda som man vill. Antingen kan man fylla den med lite julgodis, pepparnötter eller kanske en liten present varje kväll när barnen har somnat. Varje morgon kan barnen se fram emot att upptäcka vad jultomten har stoppat i om natten. Kanske blir det lite lättare att få ut dem ur sängen på morgonen.

Tips- Använd julstrumpan som en adventskalender. Den kan båda användas för att glädja de små, men det kan också vara en bra idé att överraska och glädja till exempel din partner.

Här är det enligt traditionen de fyra söndagarna fram till jul då den lyckliga mottagaren kan hitta en mindre eller större present i strumpan på morgonen.

Julstrumpan kan du också använda på jobbet. Många arbetsplatser kör olika julspel i det kalla decembervädret och då kan en julstrumpa vara ett annorlunda och fint inslag. Vem vet, du kan kanske själv hitta på ett sätt att använda julstrumpan på och starta dina egna traditioner hemma eller på jobbet.

Hitta precis rätt julstrumpa

När du väl har bestämt dig för hur du ska använda julstrumporna är nästa steg att välja vilken slags julstrumpa du vill använda för ändamålet. Här finns många möjligheter både för små och stora presenter, för barnen eller för din partner eller kanske en julstrumpa med ett lämpligt tema för en fotbollstokig pojke eller en flicka som älskar Disneys Frost.

Julstrumporna finns i ett mycket brett urval. Du kan välja mer klassiska julstrumpor med små nissar, snö och slädar på. Det finns också stiligare och minimalistiska julstrumpor, det finns julstrumpor med fotbollslogga, och du kan även skriva ett visst namn på din egen julstrumpa och på så sätt göra den personlig.

När det gäller färger finns det också många alternativ. Du behöver inte välja den klassiska röda och vita julstrumpan, den kan också vara randig blå och vit eller kanske en enkel, enfärgad julstrumpa.

Julstrumporna sprider extra fin julstämning hemma, på jobbet eller kanske på dagis. Julstrumporna och tillhörande traditioner kan boosta julstämningen lite extra. De fungerar, även utan presenter och godis, som fina dekorationer eller prydnader under hela december månad.

Julstrumporna blir snabbt en fin och återkommande tradition, så om du köper en fin julstrumpa av god kvalitet kan du ofta använda den år efter år. När julstrumpan är på plats är det dags att fylla den med överraskningar eller kanske precis den present som ditt barn har önskat sig.

Alla julstrumpor 2024 (både herr, dam & barn)