Julklänningar 2018-02-17T11:30:25+00:00

Julklänningar

Fram med formerna. Om du letar efter ett lite klädsammare och mer feminint alternativ till den mer formlösa julblusen så finns räddningen här: Julklänningen. Julklänningen kan du använda till allt från att liva upp företagsfesten till en festrunda på stan med väninnorna. På så sätt kan du vara förförisk, feminin och extra julfin på en gång. Det kallar vi en vinnande kombination.

Röd julklänning med Laurel

Ditt pris: 140:-

Blå julklänning med julens motiv

Ditt pris: 140:-

Pingvin Julklänning

Ditt pris: 60:-

Klassisk röd julklänning

Ditt pris: 170:-

Vintage julklänning

Ditt pris: 170:-

Julklänning med julgran

Ditt pris: 160:-

Julklänning med jultomten

Ditt pris: 60:-

  • Röd julklänning

Röd julklänning

Ditt pris: 170:-

Julklänning med renmotiv

Ditt pris: 220:-

Julklänningar

Helt enligt traditionen så inbjuder december till en hel del fester. Allt från julkalas med familj, vänner och kollegor till fester med vänner och väninnor. Älskar du julen lika mycket som vi gör? Och vill du göra lite extra av dig själv för speciella tillfällen?

Då är lösningen en julklänning. Julklänningar kan allt: De kan understryka kvinnliga kurvor och samtidigt diskret nedtona uppmärksamhet kring semestervikten, som ju bara är resultatet av en hel månad med svensk jul. Och sist men inte minst är den julfin och finurlig.

Allt från sexig tomtehjälpare till söt nisseflicka

Här på Christmasjumper.se strävar vi alltid efter att ha ett så brett sortiment som möjligt. Därför hittar du här också klänningen för henne som gärna vill vara lite julsexig samtidigt som du också kan få tag i en klänning för henne som vill likna en söt liten nisseflicka.

Har du inte en klänning som kan få både dig och folk omkring dig i rätt julstämning? Ta då en titt här på sidan där vi ger vårt bud på de roligaste och julfinaste julklänningarna som är perfekta för festerna under den söta festhögtiden.