Jultröja dam

Tycker du precis som oss att jultröjan är så ful att den faktiskt är lite söt? Eller att den bara är en given symbol för julglädje och julstämning? Oavsett om du tycker den är ful eller snygg så har vi här valt ut de snyggaste, fulaste, knasigaste och sötaste jultröjorna till dam här.

Du hittar allt från klassiskt stickade Ugly Christmas Sweaters till jultröjor designade i mer moderiktig design – som är snygga helt enkelt. Totalt hittar du 221 st jultröjor till henne som går att köpa via Christmasjumper.se.

Nya jultröjor till dam 2023

Moderiktiga jultröjor till dam

Med en läcker, mysig och varm jultröja kan du både hålla kroppstemperaturen på en behaglig nivå när minusgraderna rullar in över landet under december, och samtidigt bli samtalsämnet för dagen.

En jultröja är nämligen ett fashion statement som vi här på Christmasjumpers.se kan vittna om. Även om det är långt mellan Lady Gagas köttklänning till jultröjor tycker vi ändå att de kan vara något. De har något helt enkelt.

Med en jultröja kan du vara säker på att både din familj och dina kollegor på jobbet antingen betraktar dig som den roligaste, den galnaste eller kanske den mest juliga? Oavsett vilket imponerar du på ett eller annat sätt.

Se till så att din man bär en matchande jultröja i herr-modell, eller åtminstone en rolig julslips.

Söt, rolig eller kanske till och med sexig jultröja till henne?

Här på vår webbplats har vi valt ut de häftigaste jultröjorna till dam från överallt på den svenska delen av det stora Internet, så att du enkelt kan hitta en jultröja som passar just dig.

Är du till exempel på jakt efter en alldeles egen Mark Darcy? Då väljer du någon av våra jultröjor som mest av allt påminner om något som din mormor kunde ha stickat. Om du däremot vill ta hem titeln som landets största provokatör? Då väljer du en av de jultröjor som är helt för mycket (och då garanterar vi att du delar titeln med Lars von Trier).

Matcha jultröjan med en julklänning

Naturligtvis har vi allt däremellan så det finns något för de söta, de sexiga och de roliga jultröjorna till henne. Vill man inte ha på sig en jultröja finns även alternativet julklänning.

En jultröja kan användas i hela december och även om det framför allt är en engelsk/amerikansk tradition är vi säkra på att du också förälskar dig i konceptet. För oss har julen i alla fall blivit lika med jultröjor.