Jultröja herr

Jultröja, julsweater, juljumper – kärt barn har många namn. Men oavsett vad du kallar din jultröja ändrar det inte på dess roliga, finurliga och lite galna utseende som du ändå inte kan låta bli att älska.

Här har vi valt ut de snyggaste jultröjorna till honom 2023. Se om du hittar den jultröjan som kan piffa upp familjefotot till jul. Vi har valt ut både roliga, knasiga, snygga, moderiktiga och fula jultröjor till honom – alla hittar något de gillar bland våra jultröjor.

Nya jultröjor herr 2023

Vi får ständigt in nya jultröjor på ChristmasJumper.se – här nedan ser du de senaste. Totalt har vi 190 jultröjor till herr.

Hokus pokus – sätt dig själv i fokus

Fördelarna med att sätta på sig en jultröja är många: Du håller dig varm och skön, du sprider julglädje och kanske det bästa av allt – vart du än går, kan du vara säker på att fokus ligger på dig. Matcha gärna din jultröja herr med en jultröja dam, så att både du och din partner kan ha på er jultröjor med samma mönster.

Glöm alla dåligt belysta selfies som ändå bara får likes från din farmor som har förirrat sig in i sociala medier. Ta istället det säkra för det osäkra och köp en jultröja. På så sätt får du garanterat uppmärksamhet som väcker leenden och gott humör.

En sak är hur den läckra jultröjan för herr smiter åt om din kropp – en annan sak är vilken signal du väljer att skicka ut till omvärlden. För vad är det egentligen du vill säga med din jultröja? Vi rekommenderar att du inte tänker alls utan kastar dig huvudstupa in i det och väljer med hjärtat.

Julen är trots allt hjärtats fest – så varför inte festa med?

Vilken jultröja till herr väljer du?

Vi kan blixtsnabbt tala om för dig vilken jultröjetyp du är, och vilken jultröja till herr du borde välja. Du är nämligen den typen som åtminstone måste ha en jultröja i julgarderoben. Annars hade du inte hamnat här.

  • Fryser du på vintern? Om du gör det rekommenderar vi en tjock stickad jultröja som håller varm och (långt ifrån) moderiktig.
  • Har du någonsin klädkriser? Om ja, köp en jultröja, vilken som helst. På så sätt behöver du aldrig fundera över vad du ska ha på dig – det är jul och du ska naturligtvis ha din jultröja på dig. En jultröja är till och med det självklara valet för jullunchen med familjen, på arbetet eller till och med hos svärmor och svärfar, där du garanterat kammar hem poäng med don roliga tröja.
  • Har du favorit-film eller -spel? Köp en jultröja med sådant motiv. Det finns både Star Wars-jultröjor, Batman-jultröjor, Super Mario-tröjor och annat nördigt. Välj en jultröja som matchar ditt intresse!