Herrar 2018-08-29T06:37:19+00:00

Jultröjor till herrar

Jultröja, julsweater, juljumper – kärt barn har många namn. Men oavsett vad du kallar din jultröja ändrar det inte på dess roliga, finurliga och lite galna utseende som du ändå inte kan låta bli att älska.

Ta en titt här på sidan och hitta den tröja som ska piffa upp familjefotot till jul.

AC DC jultröja

Ditt pris: 449:-

Guns N Roses jultröja

Ditt pris: 699:-

  • Catch22 Xmas jumper

Catch22 Christmas Xmas Jumper

Ditt pris: 132:-

Novelty Christmas Jumper

Ditt pris: 150:-

Jultröja reindeer

Ditt pris: 220:-

Jultröja med snowflake design

Ditt pris: 220:-

Sweater with all over design

Ditt pris: 220:-

  • London Christmas tröja

Christmas in London jultröja

Ditt pris: 299:-

Jultröja Comic Svart

Ditt pris: 399:-

Super Mario Jultröja

Ditt pris: 399:-

Jultröja PlayStation

Ditt pris: 498:-

Star Wars jultröja

Ditt pris: 398:-

  • Jultröja Batman

Gotham jultröjan

Ditt pris: 177:-

  • Jultröja herrar

Santa Elf

Ditt pris: 177:-

  • Jultröja i blått

Nordic jultröja

Ditt pris: 399:-

Hokus pokus – sätt dig själv i fokus

Fördelarna med att sätta på sig en jultröja är många: Du håller dig varm och skön, du sprider julglädje och kanske det bästa av allt: Vart du än går, kan du vara säker på att fokus ligger på dig. Glöm alla dåligt belysta selfies som ändå bara får likes från din farmor som har förirrat sig in i sociala medier. Ta istället det säkra för det osäkra och köp en jultröja. På så sätt får du garanterat uppmärksamhet som väcker leenden och gott humör.

En sak är hur den läckra jultröjan smiter åt om din kropp – en annan sak är vilken signal du väljer att skicka ut till omvärlden. För vad är det egentligen du vill säga med din jultröja? Vi rekommenderar att du inte tänker alls utan kastar dig huvudstupa in i det och väljer med hjärtat. Julen är trots allt hjärtats fest – så varför inte festa med?

Vilken jultröjetyp är du?

Vi kan blixtsnabbt tala om för dig vilken jultröjetyp du är. Du är nämligen den typen som åtminstone måste ha en jultröja i julgarderoben.

Fryser du på vintern? Om du gör det rekommenderar vi en tjock stickad jultröja som håller varm och (långt ifrån) moderiktig. Har du någonsin klädkriser? Om ja, köp en jultröja. På så sätt behöver du aldrig fundera över vad du ska ha på dig – det är jul och du ska naturligtvis ha din jultröja på dig. En jultröja är till och med det självklara valet för jullunchen med familjen, på arbetet eller till och med hos svärmor och svärfar, där du garanterat kammar hem poäng med don roliga tröja.

Vi gör en blogg där du kan läsa mer om vår idé om att omfatta jultillbehör och traditioner. Du kan läsa mer om detta här