Jultröjor för barn 2018-02-20T21:21:14+00:00

Jultröjor för barn

Barn är söta. Men vet du vad som kan göra dem ännu sötare? En jultröja. Jultröjan är ett perfekt val för allt från dagis till grundskolan där den definitivt kommer att imponera de andra barnen. Samtidigt är den både varm och praktisk. Och vi lovar att dina barn kommer att titta tillbaka på julens barndomsfoton med ett leende.

Make it rein röd jultröja för barn

Ditt pris: 299:-

  • MAKE IT REIN GRÖN JULTRÖJA FÖR BARN

Make it rein grön jultröja för barn

Ditt pris: 299:-

  • Harry Potter Xmas jumper

Harry Potter LED jultröja

Ditt pris: 400:-

  • Julklapp Jultröja till barn

Inslagen julklapps tröja

Ditt pris: 199:-

  • Pepparkaka Jultröja till barn

Pepparkaka Jultröja till barn

Ditt pris: 209:-

  • Alv Jultröja för barn

Alv Jultröja för barn

Ditt pris: 209:-

Kids Christmas Sweater

Ditt pris: 130:-

Lego inspirerad Santa

Ditt pris: 270:-

Gurli Gris

Ditt pris: 105:-

Jultröja med snögubbe

Ditt pris: 115:-

Skiing Penguin Jultröja

Ditt pris: 310:-

Rosa jultröja

Ditt pris: 110:-

Ninja Turtles Jultröja

Ditt pris: 120:-

Röd rudolf julblus

Ditt pris: 265:-

  • Minions all over

Minions jultröja

Ditt pris: 120:-

Söt, charmig och väldigt kitschig

En jultröja gör julen roligare. Och i all sin enkelhet har den alstrat fans och fascination över hela världen. Därför föreslår vi också att du börjar indoktrinera dina barn i en tidig ålder så att de tar till sig den fina engelska jultraditionen och den blir en del av deras svenska jultrevnad.

Barn kan bara komma undan med mer. Och det gäller även de fånigaste jultröjor som de lätt kan se söta och charmiga ut i (vi är bara lite avundsjuka). Dessutom kan man inte komma ifrån att julen till stor del är barnens högtid då julkalendrar, tomtar och julklappar är en stor del av december. Därför ska de naturligtvis också ha en jultröja som matchar julstämningen.

Den perfekta presenten

En jultröja är en självskriven presentidé för barn. Ge den som en spexig present till din förnäma väninnas barn, eller ge den till någon som verkligen kommer att uppskatta den gulliga och roliga tröjan – det är upp till dig. Med en jultröja kan du alltid vara säker på att skapa perfekt julstämning oavsett varför du har valt ge bort den larviga och läckra tröjan.

På den här sidan hittar du både de klassiska jultröjorna för barn med Rudolf och snögubbar, men du hittar också fler “moderiktiga” jultröjor med motiv av till exempel Minions eller Ninja Turtles.